22 octombrie, 2011

Jeleu de Cafea - Japanese Coffee Jelly

For English version scroll down

Azi vin cu un desert racoritor din tara soarelui rasare, special pentru adulti.

Ingrediente:
2 cani cafea
1 lingura gelatina
2 linguri zahar (sau dupa gust)
frisca ptr ornat

Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua,zaharul si gelatina.
Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.
Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.
Se serveste cu sau fara frisca.

Japanese coffee jelly

Here comes a refreshing jelly that I tried in Kyoto,it was really hot that day and I welcomed this refreshing dessert.

Ingredients:
2 cup coffee
1 teaspoon gelatin
2 tablespoons sugar (or to taste)
whipped cream to serve

Mix the gelatin with 4 tablespoons water.
Place in a saucepan the coffee,sugar and gelatin.
Stir continuu on low until the gelatin dissolved.
Pour into four cups and refrigerate until the jelly is set.
Serve with whipped cream.



11 comentarii:

  1. Foarte fain arată! Fotografia asta este din categoria celor care dacă nu-ți provoacă foame, cu siguranță îți fac poftă! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. wow.............ce bunaciune.
    o zi si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. andi,multumesc,dar facem plecaciuni in fata spumei de ciocolata...mi-a ramas gandul la ea!

    RăspundețiȘtergere
  4. medi,deci si tie iti place cafeaua sub orice forma!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu 2 cubulete d-astea iti capeti voia buna dis de dimineata :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)))) imi dai o lingura din crema ta de ciocolata ptr cuburile astea de voie buna?

    RăspundețiȘtergere
  7. alt fel de a savura o cafea ,fain!!!1

    RăspundețiȘtergere
  8. yaya,sau un alt fel de a savura si mai multa cafea:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca o sa incerc!!! Multumim!!!

    RăspundețiȘtergere