02 septembrie, 2010

Vin fiert nemtesc - Gluhwein

Gata,s-a instalat toamna si azi au fost 15 grade.Da,stiu,prea repede. Deja am pus de o ciorba,prima saptamana o sa-mi fie frig continuu. Dar nimic nu cred sa ma incalzeasca mai bine ca un pahar de vin fiert.Pun o sticla intreaga sa o impart cu cineva.Si de acuma pot sa astept zapada...

Ingrediente:
1/2 cana apa
1/2 cana zahar
2 cuisoare
2 betisoare de scortisoara
1 portocala
1 sticla de vin rosu (750 ml)

Adauga apa,zaharul,cuisoare,scotisoara,vinul si sucul de la portocala intr-o oala.
Incalzeste-l,dar nu-l fierbe.
Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute.
Serveste imediat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu