27 octombrie, 2010

Oua cu mici si cartofi

Sotul meu mai calca din cand in cand in bucatarie. De fapt,calca el destul de des,dar cand ii e foame gateste cu ce apuca. De obicei,scoate carne de la congelator pe care ar vrea sa o manance pe loc.
Asa ca se descurca cu ce poate. Asta este reteta lui si ma rugat chiar el sa o postez. E chiar mandru cand gateste ceva si ma striga sa aduc aparatul de fotografiat. Pe cat de ciudat suna,sa stii ca e destul de gustoasa.
Cantitatile pot sa difere,faceti-le dupa gustul vostru. Nu mai tin minte daca a adaugat ceapa sau nu. Micii erau la frigider din ziua precedenta.



Ingrediente:
1 cartof mare,taiat cuburi
1-2 mici gata facuti,taiati rondele
2-3 oua
sare
piper
ulei

Se prajesc cartofii in ulei,cand s-au rumenit se adauga rondelele de mici.
Se sparg ouale in tigaie si se amesteca.
Se adauga sare si piper.
Se serveste.

4 comentarii:

  1. Isuse, demult nu am mai citit o "reţetă" atât de nesănătoasă... Da'voi de cereale integrale, suc de fructe proaspete, iaurt n-aţi avuzit?! :-(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Super si usor de facut.F buna idee !! Pentru cei care mai si mananca mancare ,nu numai frunze.Sa ai dupa ce bea apa !Felicitari tie dar si sotului tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Probat si savurat. adaugat niscaiva telemea ! buuun !Go Alen ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hahaha!!!Oricum toate retetele lui au primit complimente...o sa incerc si eu cu telemea! Te pup!

    RăspundețiȘtergere