22 noiembrie, 2010

Ciocolata calda de cafea cu scortisoara

Vine Craciunul si imi place sa fac cadouri de la bucatarie.Amestecurile de cafea sau ciocolata calda sunt bine primite.



Ingrediente:
2 cani zahar
1 1/2 cana cafea Ness sau cafea solubila
1 cana Completa
1/2 cana cacao
1/2 lingurita scortisoara

Se amesteca toate ingredientele si se pastreaza intru-un borcan etans pana la sase luni.
Pentru o cana de ciocolata calda se foloseste 2-3 linguri la o cana mare de apa fierbinte.

2 comentarii:

  1. Ati incercat scortisoara si anason in cafea ?
    Fara sa vreau sa supar sau sa deranjez cititoarele(cititorii) acestui blog va propun sa incercati gustul unic si de ne-uitat al singurei CAFEA 100% NATURALA (80% Arabica si 20% Robusta) din lume in amestec cu plante si condimente alimentare naturale.
    Cateva dintre ele:
    scortisoara;cardamonul;ghimbirul;cuisoarele;ceaiul verde;anason stea;anason chinezesc+altele 8.
    Cum o cheama ? Nimic mai simplu sa afli numele ei(lor) .
    Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi : http://www.fitnesscoffee.ro .

    PS. Un sfat : incercati sa nu mai folositi cafea decofeinizata sau solubila.Studiile stiintifice au evidentiat faptul ca au potential cancerigen destul de ridicat.

    RăspundețiȘtergere
  2. cardamonul si scortisoara imi plac mult in cafea,iar ghimbirul in ceai.Anasonul suna foarte interesant!
    Interesante produsele.
    Eu beau foarte rar cafea solubila,dar apreciez o cana buna de cafea!

    RăspundețiȘtergere