21 iulie, 2011

Otet cu zmeura - Raspberry vinegar

For English version scroll down

Se poate face la fel de bine si cu zmeura congelata si da o savoare aparte salatelor.



Ingrediente:
200 gr zmeura proaspata sau congelata
500 ml otet din vin alb

Se pune otetul intr-o oala si se da la foc pana la primul clocot.
Se toarna peste zmeura,se inchide sticla si se tine la loc intunecat cam doua saptamani.
Se scutura sticla o data pe zi.
Dupa cea au trecut cele doua saptamani se strecoara si se poate folosi.

























Give this a try,it gives salads a really nice aroma,perfect for summer!

Ingredients:
200 gr raspberry, can use frozen as well
500 ml white vinegar

Heat up the vinegar,just until it starts to boil.
Add the raspberry in a bottle or a jar and pour the hot vinegar over it.
Seal the bottle and place in a cool and dark place.
Shake the bottle once a day.
After two weeks strain  and it's ready to try it in salads.

8 comentarii:

  1. "Se scutura sticla o data pe zi." Si daca uit? :)))
    Glumesc! :* Arata foarte bine, are o culoare super si cred ca e bun, desi n-am folosit niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata perfect! si eu am facut dupa indicatiile unei prietene din Germania! Aromat! Cristina (wwww.divainbucatarie.ro)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bv , bv ... retinem
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  4. Miha:))) daca uiti,data viitoare o scuturi mai viguros. Are o aroma super!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina,e super bun in combinatie cu uleiul aromat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana,am retinut ca ai retinut:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce culoare frumoasa si ce aroma trebuie sa aiba.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere