24 ianuarie, 2011

Cartofi frantuzo-secuiesti

Am adaptat putin reteta de cartofi frantuzesti pe care o face mama.Carnatii secuiesti au paprika in ei si sunt putin iuti sau piscaciosi cum zic fetele pe bucataras!

Ingrediente:
6 cartofi mari fierti
4-6 oua fierte tari
o cutie mica de smantana
1 carnat secuiesc
sare



Se taie cartofii,carnatul  si ouala in felii rotunde.
Eu fac de obicei intr-o forma de chec de silicon.
Se unge putin forma si se adauga un strat de cartofi,unul de oua,unul de carnati si se pune smantana peste.
Se continua cu straturile pana se termina ingredientele.
Se termina cu smantana si se da la cuptor.

Se tine cam 40 de minute pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

4 comentarii:

  1. Imi place ce denimire i-ai dat si arata si bine. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunati...i-am papat si de aici Miti scumpa mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este pe gustul meu!Imi place ca are curnati picanti!
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere