11 februarie, 2011

Torrijas

Daca tot am inceput-o cu painea cu bunda,bineinteles ca a trebuit sa fac putina cercetare si ce-am descoperit?Ca au si spaniolii o versiune!Dar painea lor cu ou nu poate fi facuta sarata...asta daca nu cumva va place amestecul de scortisoara si sare.

Ingrediente:
1 lingurita scortisoara
2 oua
2 linguri de lapte
ulei ptr prajit
zahar pudra ptr deasupra
paine veche de o zi

Bate ouale cu laptele si scortisoara.
Treci feliile de paine prin acest amestec si le prajesti pe amandoua partile.
Se pudreaza cu zahar.

2 comentarii:

  1. Am sa incerc si eu, stiam ca se mananca si cu zahar dar nu stiam ca la spanioli :)

    RăspundețiȘtergere
  2. pai zilele astea am aflat asa de multe despre friganele...eu cu zahar le-am mancat mereu,dar am citit si cu pateu cu ceapa,cu mazare...probabil merge cu orice!

    RăspundețiȘtergere