03 martie, 2011

Briose cu fragi


Facute asta primavara,de abia acum le-a venit randul si lor...chiar cand mai e putin si apar iar. Nu sunt in fiecare an dulci,dar anul trecut au fost foarte bune.
1 cup = 1 cana de 200 ml

Ingrediente:
2 cup faina
3/4 cup zahar (eu am mai redus putin din cantitate)
4 lingurite praf de copt
un varf de cutit de sare
1 ou,batut
1 cup lapte
1/4 cup ulei
1/2 - 1 cup fragi

Pune ingredientele uscate intr-un bol.
Fa o gaura in mijloc si adauga restul ingredientelor.
Se amesteca usor,numai cat e incorporata faina.
E ok sa aibe cocoloase.
Se adauga fragii si se amesteca iar usor ca sa nu se zdrobeasca.
Se pune hartia de muffin in forma si se umplu trei sferturi.
Se coc cam 20-25 minute sau pana cand scobitoarea iese curata.

4 comentarii:

  1. Imi lasa gura apa.E tot ce pot sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  2. lia,inca putin si poate ies si fragii...cat o mai tine si iarna asta?un weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucia! le-am facut azi din 5 oua, dar in loc de fragi ,am pus cate o lingurita de dulceata de afine...supeeeer....maine fac 53 de ani si am musafiri asa ca.....!!!!!multumesc de reteta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. cu multa placere,draga Lucia!!! La multi ani fericiti,sa ai parte numai de bucurii si impliniri!Te pup

    RăspundețiȘtergere