08 martie, 2011

Fursecuri cu lamaie


"Biscuits&Slices" de la Australian Women's Weekly este cartea din care am facut cele mai bune fursecuri. Nici o reteta nu a dat gres si cum inca nu le-am incercat pe toate mai sunt multe minunatii de descoperit.


Ingrediente:
125 gr margarina (eu am folosit Unirea)
2 lingurite de coaja de lamaie rasa
3/4 cup zahar (150 gr)
1 1/2 cup faina (200 gr)
1/4 cup smantana
1 lingura suc de lamaie,proaspat stors
coaja de citrice confiata

Se amesteca margarina topita cu zaharul pana devina cremoasa.
Adauga faina,smantana si sucul de lamaie.
Se pune compozitia intr-un sprit si se spriteaza fursecurile cu forma de steluta.
Se orneaza cu coaja de citrice confiata.
Se coc in cuptorul preincalzit cam 8 minute sau pana incep sa se rumeneasca.
Se lasa sa se raceasca 5 minute si se scot din tava.

2 comentarii:

  1. mi s-a rupt spritul,probabil e numai ptr creme,ca ar fi trebuit sa iasa ele mai frumoase,dar le mai fac cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere