04 martie, 2011

Spaghette cu midii si sos de rosii

Radu Popovici m-a inspirat la reteta asta,cum n-am de unde sa iau creveti de o marime cat de cat normala,am ales sa fac cu midii.  Aici e reteta lui Radu Tagliatelle cu creveti si sos de rosii  si o recomand cu mare drag. Gasiti la el multe multe retete cool si majoritatea le cititi si intr-o ora le si puteti prepara.
Ingrediente:
250 gr spaghette
250 gr midii
1 ceapa,tocata marunt
3 catei de ustoroi,taiati marunt
 suc de rosii de casa
ulei de masline extra virgin
1 lingura de unt
sare,piper
busoioc proaspat congelat

Se fierb spaghettele al dente.
Se caleste ceapa in unt .
Se adauga si ustoroiul taiat marunt si se mai caleste inca un minut.
Se pun si midiile in tigaie si apoi sucul de rosii.
Se adauga spaghettele,1-2 linguri de ulei de masline extra virgin si se amesteca bine.
Se opreste focul si se adauga busuiocul taiat marunt.
Se serveste cald.

2 comentarii:

  1. arata tare bine...cred ca sunt delicioase!

    o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca iti plac fructele de mare o sa-ti placa!!!weekend placut!

    RăspundețiȘtergere