25 octombrie, 2011

Halloween: Dracula

For English version scroll down

Astazi avem ceva autohton,un Dracula fara de care n-ar mai fi la fel sarbatorile de Halloween. Aveti nevoie de un triunghi de branza topita (eu am folosit Hochland, preferata maruntelelor), o maslina neagra si o bucatica de rosie sau ardei rosu. Se taie din maslina parul si ochii,iar din rosie gura de la care sa nu lipseasca si dintii de vampir. Buuhhuuu!


Dracula

Coming from a Transylvanian , this holiday becomes more believeable if using a Dracula as well,doesn't it?  Grown ups were more into it, the littles thought he was funny. I used cheese,one black olive and a little bit of tomato,but red pepper works better. Happy Halloween...watch out is just around the corner!


4 comentarii:

  1. Doar papionul de la gat ii mai lipseste, in rest e perfect!

    RăspundețiȘtergere
  2. anul acesta am incercat sa nu sperii copii:))

    RăspundețiȘtergere
  3. cristina,am uitat de papion,dar este numai un prototip. Multumesc de tip,asa il pun pe masa de halloween.

    RăspundețiȘtergere