13 februarie, 2012

Update Concurs Millesime


Va invit cu mult drag la un nou concurs,de aceasta data sponsorizat de Revista Millesime , o revista de cultura si civilizatia vinului si care isi propune nu doar delectarea ,ci si educarea pasionatilor de lumea vinului.
Acesta este primul numar al revistei, un numar foarte interesant,care atrage nu numai cunoscatorii ci si cei ce vor sa descopere minunata lume a vinului.

Premiul consta din 5 reviste Millesime ,dintre care 3 pot fi castigate prin tragere la sorti (random.org) ,iar celelalte doua prin jurizare.

Ce aveti de facut:
-sa dati like paginii de facebook Revista Millesime (scrieti numele cu care ati dat like)
-sa postati un comentariu la acest articol,in care sa lasati numele si adresa de email,ca sa va pot contacta in caz ca veti castiga
- optional,sa scrieti titlul unei retete de mancare/desert care foloseste vin si vom alege cate un castigator la fiecare categorie - pasul acesta daca vreti sa aveti sanse mai mari
-celelalte 3 reviste se vor trage la sorti,unde vor participa si cei care au scris nume de retete cu vin,dar nu au castigat

Durata concursului: 13 Februarie 2012- 19 Februarie 2012 (23:59) ,iar castigatorul va fi anuntat pe data de 20 februarie aici ,cat si pe facebook.

Premiile vor fi trimise de sponsor numai pe teritoriul Romaniei,iar participantii sa aiba 18 ani impliniti.


Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Iata si cei 5 castigatori ai revistei Millesime:
- pentru reteta de mancare cu vin : Pansy ,ca tare apetisant a descris friptura de gasca cu risotto
-pentru reteta de desert: Adrienne,prajitura cu vin rosu si ciocolata
- si castigatorii prin tragerea la sorti : Camelia Enachescu, Jana Mirea si Visan Florin. Va voi trimite un email si astept adresele voastre la care pot fi trimise revistele. Felicitari si va astept la urmatoarele concursuri!




28 de comentarii:

  1. Angel Lungu e numele cu care am dat like la pagina :)
    Multumesc pentru concursurile organizate lunar, e bine ca ai adus si vinul in discutie :) La mine in bucatarie e nelipsit, mai ales la retetele de peste

    RăspundețiȘtergere
  2. Super concursul si mi-ar placea sa castig o astfel de revista, nu sant o mare cunoscatoare a vinului asa ca informatiile, cred ca mi-ar fi utile.
    Felicitari Adina pentru acest nou concurs si-ti doresc cat mai multi participanti !Succes tuturor!
    Lia Maria Grozi
    lia@straightad.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea Andrei,desertul meu preferat este Tiramisu.
    Contact : officialangerfist@yahoo.com .Va Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lazea Dana,Dana_Lazea1968@yahoo.com,o prajitura cu vin si ciocolata

    RăspundețiȘtergere
  5. am dat like de pe pagina cu id-ul pansy's recipes
    e-mail: getacip@yahoo.com
    folosesc muilt vinul mai ales la mancarurile cu carne si acum ma gandesc cu jind la reteta mea de friptura de gasca,intreaga.si l-a risotto,ca tocmai am executat unul.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna!, fb jana mirea
    maill. inayna27@yahoo.com
    vinul-i afrodiziac:) ,asa ca-i nelipsit din meniul meu:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte fain concursul!
    Am dat like cu Simona Kitchen, iar adresa mea de e-mail este simona_prahova@yahoo.com
    Vinul il folosesc foarte des.. mai ales ptr a marina carne sau la fripturi. Ultima reteta la care am folosit vin a fost fazan la cuptor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am dat like cu numele Adrienne Lang,
    adresa de mail: l_coryl@yahoo.com
    Preferata mea este prajitura cu vin rosu si ciocolata

    RăspundețiȘtergere
  9. fb filip anca
    mail filipancayony@yahoo.com
    o mancare care ar merge cu un vin bun? prajitura cu vin si scortisoara este super!!! de aici m-am inspirat prima data cand am facut prajitura http://easypeasy.ro/2010/01/prajitura-cu-vin-si-scortisoara-a-emiliei/

    RăspundețiȘtergere
  10. fb gabriela emilia
    mail gabrielaemilia@yahoo.com
    va rog sa incercati BEEF BOURGUIGNON. puteti folosi vin rosu Merlot/ Cabernet

    RăspundețiȘtergere
  11. Facebook: Visan Florin
    visanflorin@yahoo.com

    Ca si reteta propun Coq au vin (fel de mancare francez gatit din cocos (optional pui) cu vin, ciuperci, o bucatita de slanina de porc si eventual usturoi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am dat "like" cu numele Elena Toma(Bucataria Elenei)
    Mail: bucatariaelenei@gmail.com
    Folosesc vin la multe preparate, si in marinade, la deserturi sau sa insoteasca alte preparate. Dar, ciupercile turmentate mi s-au parut cele mai interesante in ultimul timp.

    RăspundețiȘtergere
  13. like:
    Dana Cristea
    pusikmea@yahoo.com
    Si eu folosesc foarte des vinul in mancaruri, cum ar fi ostropel, pui frantuzesc cu smantana si ciuperci, fripturi, etc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Alina Ana Alecu ( alecu_alina@yahoo.com).
    Risotto cu.. orice ( se foloseste vin alb)

    RăspundețiȘtergere
  15. Andreea Calfa - andreeacalfa@yahoo.com
    Bouillabaisse (vin alb)

    RăspundețiȘtergere
  16. Like cu Irina irinaririna Olariu
    Irina Olariu irinaririna@gmail.com
    Folosesc vin la fripturi, de exemplu Friptura de porc impanata.

    RăspundețiȘtergere
  17. Kadia- psykitlize@ymail.com
    Eu gatesc des cu vin, dar painea cu vin este exceptionala, mai ales consumata cu pateu de pui cu un pic de vin (ambele retete sunt la mine pe blog pentru cei interesati de experiente culinare cu vin).

    RăspundețiȘtergere
  18. Like: cristina iacob
    E-mail: cry_filo@yahoo.com
    Folosesc si eu vinul in bucatarie mai ales la sosuri.

    RăspundețiȘtergere
  19. like:Camelia Enachescu
    e-mail vergivegi@yahoo.com
    folosesc mult vin la fripluri,lasagnea,mmancare de limba,sosuri,etc

    RăspundețiȘtergere
  20. FB.micsa speranta.
    gfc.micsa speranta.
    e mail sperantza_micsa@yahoo.com
    Folosesc la paste cu sos.la sosu ragu,fripturi.imi place aroma.

    RăspundețiȘtergere
  21. facebook Bejan Nicoleta
    e-mail tzutzina73@yahoo.it
    La mine in bucatarie folosesc vinul zilnic-uneori la prepararea mancarurilor cu carne dar mai ales baut ca atare seara la cina cu sotul meu;difera soiul in functie de mancare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am uitat sa scriu de reteta de ,,Friptura de iepure cu garnitura de legume"care se prepara si se bea cu vin rosu:in putin ulei sa rumenesc bucatile de carne de iepure,apoi se toarna un pahar de vin rosu si o cana de suc de rosii.Se condimenteaza cu rozmarin,sare ,piper negru si se da la cuptor o ora.Separat se inabusa brocoli si rondele de morcov in putin unt pana se inmoaie.Se servesc cu iepurele si un pahar de vin rosu.Pofta buna!

      Este completarea participarii pe numele Bejan Nicoleta

      Ștergere
  22. Like:Alexa Alexandra
    pitika_hawk@yahoo.com
    Vinul il folosesc pentru multe mancaruri:peste, lasagna etc

    RăspundețiȘtergere
  23. Am dat like pe FB cu numele Adina-Mirabela Gavriloi.
    Mail:Gavriloiadina@yahoo.com
    Nume:Gavriloi Adina-Mirabela
    Reteta:Friptura de porc cu vin si ierburi aromate

    RăspundețiȘtergere
  24. Adriana Dinca
    e-mail adi_laura_2008@yahoo.com
    Imi place gustul deosebit al preparatelor in care se adauga putin vin.Acesta intensifica aromele iar carnea devine frageda.Il folosesc la sosuri , peste sau marinada, la desert doar daca nu servesc copilasii.Nu adaug cantitati mari si tin cont de preparat atunci cand aleg vinul pe care vreau sa-l folosesc.Adaug vin alb atunci cand timpul de preparare este scurt iar pe cel rosu celor cu timp de preparare indelungat. Reteta preferata este piept de pui la cuptor, cu usturoi,condimente si ...putin vin .

    RăspundețiȘtergere
  25. Răspunsuri
    1. Felicitari si daca ajung vreo data pe la tine,ce ai spus acolo vreau sa-i dai sa mananc.

      Ștergere