11 februarie, 2012

Thai Chicken

Simple ,fast and delicious is the best way to describe this dish. Thai Chicken recipe comes from Just 5 ingredients from Reader's Digest.




Ingredients for Thai Chicken
8 chicken drumsticks
1/4 cup Thai red curry paste
2 cups chicken stock
1 1/2 cup basmati rice

How to make Thai Chicken
Rub the chicken thighs with the Thai red curry paste ,cover and refrigerate for one hour.
Preheat the oven and bake for about 30-40 minutes.
Heat up the chicken stock and when boiling add the basmati rice.Cover and cook for 15 minutes.
Serve hot.

If you love Thai cuisine, you have to try my Thai Chicken recipe

20 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. :)) oare de ce la ora asta nu ma gandesc la mancare:))Pup

      Ștergere
  2. Super cartea. Si reteta. Adevarul e ca pasta aia rosie face toti banii. Dar mie cea verde imi place mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca a devenit biblia mea culinara,sunt foarte in stilul meu retetele si deserturi putine. In curry in mod sigur si mie cea verde,dar altfel imi plac amandoua.

      Ștergere
  3. Minunat arata si cred ca e bun tare!!!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salivez la greu cand vad asa bunaciune :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii pe faza ca urmeaza niste surprize pe aici.Pup

      Ștergere