12 august, 2012

Ardei iuti,murati si copti

Puneti reteta pe lista de incercat daca va plac ardeii iuti si mancarea iute. Ii puteti folosi ca atare sau la diferite mancaruri mexicane. Si sunt sigura ca ii veti mai gasi si alte intrebuintari.

Ingrediente:
250 gr ardei iuti
2 masuri apa
1 masura otet

Mod de preparare:
Se coc ardeii iuti. Coaja nu se ia jos, se lasa pe ardei. Se pun ardeii in borcane si se face o solutie din apa si otet. Dupa ce a dat in clocot se toarna peste ardei.
Se inchide capacul si dupa ce s-a racit se pastreaza in camara.



8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. depinde de ce prinzi la piata,nu mereu ies asa de iuti.

      Ștergere
  2. Cred ca tare mult i-ar place lu barbatamiu.. si nu numai lui :)
    Multumesc de reteta! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ii place mancarea picanta,sa vezi ce bucuros va fi!Te pup

      Ștergere
  3. Fain, imi plac ardeii iuti, inca mai am un borcanel in frigider. Se vede ca-i consum cu masura, nu? :P :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare masura as zice:)) ai mei s-au terminat la inceputul primaverii!

      Ștergere
  4. Cred ca sunt tare buni la iarna langa o ciorba acra :). Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar buni la orice,au mers si pe langa oua prajite:)

      Ștergere