01 august, 2012

Otet din flori de salvie

O noua combinatie, otetul rezultat are o culoare cum n-am mai intalnit la oteturile aromate. In doua saptamani a fost gata si procesul de preparare a fost super usor.


Ingrediente:
200 ml de otet de 9 grade
un pumn de flori de salvie

Mod de preparare:
Florile se pun intr-o sticla de 200 de ml si se toarna otetul peste ele.
Se pune sticla in camara,unde se va pastra doua saptamani si din cand in cand se va scutura.



7 comentarii:

  1. Are o culoare superba,merita incercat!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca o reteta interesanta. Imi place tare mult culoarea, de incercat n-am incercat niciodata. Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar e superba culoarea , dar si aroma sigur e grozava!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Exceptional!!!E ceva nou pentru mine,dar imi place tare mult.
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mamaaaaaaaaaaa ce gust bun trebuie sa aiba !
    Merita incercat....imi place culoarea mult de tot....

    RăspundețiȘtergere