13 august, 2012

Pui balsamic cu cuscus

O reteta inspirata din Doar 5 ingrediente, o carte pe care pun mana foarte des,retetele sunt foarte simple,rapide si cu ingrediente pe care le gasesc mereu in camara sau in frigider.

Ingrediente:
1 piept de pui
4 linguri otet balsamic
3 linguri ulei de masline extra virgin
sare si piper negru proaspat macinat
2 cesti de cuscus
3 cesti de apa fierbinte


Mod de preparare:
Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui.
Intr-un bol se amesteca otelul balsamic si uleiul de masline extra virgin.
Se adauga pieptul de pui si se lasa la frigider o ora,acoperit cu o folie.
Se incinge tigaia si se adauga bucatile de pui. Se rumenesc pe ambele parti.
Cuscusul se pune intr-un bol si se toarna peste apa fierbinte. Se amesteca cu furculita din cand in cand,iar dupa 5 minute este gata.
Se taie bucatile de pui dupa ce s-au racit si se aseaza in farfurie impreuna cu cuscusul.



7 comentarii: