22 octombrie, 2012

Pasta de bruschette cu rosii deshidratate,ardei iuti si ierburi proaspete

Tocmai cand ati crezut ca am terminat-o cu experimentele de toamna,iata ca am mai incercat ceva si acest ceva il recomand cu mare drag. De data asta i-am dat o tenta italiana si nu am adaugat usturoi,fiind o pasta mai versatila,voi adauga atunci cand o voi folosi.



Ingrediente:
ulei de masline
rosii deshidratate
ardei iuti rosii uscati
ierburi proaspete: busuioc,oregano,rozmarin,cimbru,patrunjel

Mod de preparare:
Ierburile se vor taia marunt,iar ardeii iuti se vor rupe in bucatele. Adaugam intr-un bol ierburile,ardeii,rosiile si  ardeii si amestecam,apoi introducem continutul intr-un borcan. Umplem borcanul cu ulei de masline.
Pastram borcanul la frigider si folosim continutul la paste,pizza,supe,bruschette,samd.


6 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Cristina's world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf... ce bune trebuie sa fie.. Din pacate n-am facut rosii deshidratate, deci.. poate la anu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta ti-a iesit ceva delicios !!!
    Cat despre culorile din farfurie, adica din poze...nici nu mai am cuvinte.
    Superb !
    Te tzuc draga Miti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mitti , sa stii ca am sa incerc si eu pasta asta pe bruschette !! ;)

    RăspundețiȘtergere