17 octombrie, 2012

Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)

Am vrut sa las doar denumirea in engleza, ca nu am putut sa traduc denumirea cum trebuia.Deocamdata o las asa,pana ma lumineaza si pe mine cineva care stie traducerea corecta. Dar nu conteaza cum ii spune sau in ce limba,ca tot bomba calorica ramane. Bineinteles,ca din cand in cand,oricat de multe calorii ar fi ele,tot trebuie sa ne mai rasfatam putin. Incercati si cu putin ardei iute,mai ales cel murat ,o versiune pentru adulti si pentru cei ce iubesc mancarea piscacioasa.
Cantitati exacte n-am putut sa va dau,chiar depinde daca vreti sau nu sa mergeti all the way.


Ingrediente:
unt
cascaval Delaco,taiat felii
2 felii de franzela

Mod de preparare:
Se pune un cub de unt intr-o tigaie,iar cand s-a topit se aseaza feliile de paine. Le lasam sa se rumeneasca si le intoarcem pe partea cealalta,in acelasi timp mai adaugam un cub de unt.
Pe partea deja rumenita,punem felii de cascaval si dupa ce cele doua felii s-au rumenit,punem o felie peste cealalta,astfel incat cascavalul sa ramana la mijloc.
Mai prajim putin,apoi intoarcem pe cealalta parte,dupa ce,bineinteles am mai adaugat niste unt.
Este gata cand cascavalul s-a topit.
Se taie in doua si se serveste cald.








6 comentarii: