29 decembrie, 2012

Rosii umplute cu salata de vinete


Un aperitiv care nu numai ca arata bine,dar are este si gustos. Aroma dulceaga a rosiilor se potriveste cu gustul de vinete coapte. Recomand acest aperitiv pentru sarbatorile in familie.


Ingrediente:
1 vanata
1/4 cana maioneza
sare, piper
1 kg de rosii

Mod de preparare:
Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Cand s-a racit cat de cat se descojeste.
Se toaca sau se da prin robot.
Se adauga maioneza si se amesteca.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se taie partea de sus a rosiilor ,se scobesc cu o lingurita si se vor umple cu salata de vinete. Se pune capacul la loc si se lasa la rece,la frigider,pana vor fi servite.

6 comentarii:

  1. Foarte bune..Este bine sa le pregatim si cand servim la musafiri un platou cu gustari...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place acest aperitiv, este foarte gustos si eu obisnuesc sa-l fac destul de des.
    Un An Nou plin de impliniri, cu multa sanatate si bucurii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunt si imi place muuult de tot salata de vinete...grozav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salata de vinete se potriveste foarte bine cu aroma rosiilor

      Ștergere