23 ianuarie, 2013

Aperitiv/Sandvis Lalele

Un aperitiv tare aratos,usor de realizat si de efect sunt aceste lalele,care pot fi transformate si intr-un sandvis elegant.
Foarte usor de executat,taiati partea de jos a rosiei (am folosit cherry) in cruce si umpleti locul cu crema de branza (am lucrat cu cea de la Delaco).
Se poate pune pe un platou sau pe o felie de paine si orna cu fire de patrunjel.


8 comentarii:

  1. Tare frumusele sunt! Iar ideea cu felia de paine este tare faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bine realizat! super incantare pe chipul mancatorului ;)
    te imbratisez draga mea! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot aparuse imaginea asta pe fb,nu m-am putut abtine sa nu o incerc . Te pup :-*

      Ștergere
  3. Nici mie nu mie milã sã le mananc, e yummy:)

    RăspundețiȘtergere