31 ianuarie, 2013

Supa coreana cu dovlecei

Tare imi sunt mie dragi supele iuti pe timp geros si cred ca bucataria coreana are unele dintre cele mai bune supe pentru cand e frig afara. Doar au si ei ierni destul de aprige. In imagine vedeti si ingredientele folosite,gochugaru si gochujang,vor da aroma caracteristica mancarurilor coreene si va puteti condimenta supele dupa propriul gust.
Nu m-am inspirat de nicaieri,imi era pofta de o supa iute cu dovlecei,restul a venit cam de la sine :)

Ingrediente:
100 de gr piept de porc,taiat in bucati
400 ml supa de pui sau legume
1 dovlecel
3 cartofi mici si fierti
1 lingurita pasta gochujang
1 1/2 lingurita gochugaru 
1 lingura sos de soia
ceapa verde
Kimchi dupa gust


Mod de preparare:
Se pune supa la fiert,cand da in clocot se adauga si bucatile de porc.
Se lasa sa se fiarba 15 minute,apoi adaugam dovleacul feliat si cartofii fierti,intregi.
Adaugam gochujang diluat in putina supa si presaram gochugaru.
Punem si sosul de soia si la sfarsit ornam cu ceapa verde.

4 comentarii: