28 aprilie, 2013

Pizza cu leurda de pesto

Fiindca a fost prima oara ca am avut ocazia sa gust leurda,am vrut ceva simplu. Pesto cu leurda si-a mai gasit o intrebuintare,din nou ceva simplu si teribil de gustos.


Si aceasta postare merge la Dulce Romanie,sa mergeti peste cateva zile sa vedeti frumoasa parada.

Mai intai pregatim aluatul de pizza.
Ingrediente:
25 gr drojdie proaspata
300 ml apa calduta
o lingurita de zahar
500 gr faina
o lingurita de sare

Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.
Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.


 Incercati reteta mea de pesto de leurda sau propria voastra varianta pentru topping.
Dupa a crescut aluatul il intindem si il punem in forma de pizza.
Adaugam pesto-ul si introducem la cuptor.
E gata cam in 8 minute,la cuptorul electric.


4 comentarii:

  1. Mitti , lucrurile simple fac diferenta !!! Eu una as manca in nestiire asa ceva !!! Sincer !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te invit la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html

    RăspundețiȘtergere