26 mai, 2013

Inghetata de capsuni cu iaurt si vanilie

Tare m-am bucurat cand am dat peste reteta asta la Andreea,dupa ce am preparat inghetata bucuria a fost si mai mare. Imi plac inghetatele de casa,dar imi plac cele rapide si mai ales cele care nu folosesc galbenus de ou. Va recomand si voua inghetata asta, trebuie doar sa va amintiti sa puneti la congelator fructele.

Am incercat cu aceasta ocazie taietorul de gheata de la mixerul Philips HR 1372, a functionat excelent pe capsunile congelate.Unele dintre ele au fost mai mari ,asa ca au ramas bucati,ceea ce ne-a convenit. Daca vreti o inghetata fara bucati de fructe,taiati-le mai marunt,in prealabil.
Am folosit taietorul de gheata pana la capat, vedeti din imagine ca s-a mixat foarte bine. Inghetata a fost excelenta,cu asa ingrediente si cu timp asa de rapid toata lumea  fost fericita!



Ingrediente:
200 gr capsuni congelate
150 gr iaurt cremos (am scurs iaurtul)
2 linguri de zahar vanilat

In recipientul pentru tocat,introduceti capsunile.
Dupa ce s-au maruntit,adaugati iaurtul si zaharul si continuati sa mixati pana obtineti consistenta dorita.
Serviti deindata.
Cu siguranta este cea mai sanatoasa inghetata!

10 comentarii:

  1. Buna. Am sosit si eu la o cupa de inghetata delicioasa. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag de astept oricand :) O seara linistita!

      Ștergere
  2. Nu-i asa ca e miunata si se face intr-o secunda? Este de vis! Cu capsune inca nu am incercat, dar o s-o fac in curand! Saru'mana ca ai incercat-o! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E excelenta! Aroma fructelor se simte foarte bine si in plus,n-am avut de-a face cu galbenusurile si metode mai complicate. Daca n-ai masina de inghetata,orice ai face ,tot se cristalizeaza. Mie imi mai place tare mult si frozen yogurt,asa ca ma intelegi de ce a prins la mine ideea asta :) Te pup si eu...de incercat am mai incercat si falafelul,dar la mine a iesit pasta :))

      Ștergere
    2. Prima data cand am facut falafel, tot asa mi-a iesit si mie :)), dar apoi am mai incercat si mi-a iesit. Deci nautul uscat trebuie lasat la inmuiat cateva ore. Dupa care se scurge, se spala, se scurge bine si dupa aceea poate fi pus in blender. Daca Nautul este inmuiat prea tare sau este fiert, atunci iese pasta.

      Ștergere
    3. Ca sa vezi ce bine am citit eu reteta :D Bineinteles,ca dupa ce l-am lasat la inmuiat l-am si fiert:)) Bine ca s-a rezolvat misterul,acuma stiu ce am gresit. Multumesc pentru luminare:)

      Ștergere
  3. de cand am vazut la Andreea reteta si pe mine ma tenteaza...Astept sa imi treaca raceala...pana atunci o sa servesc de la tine putin ca tare bine arata...Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu o portieee, te rog! ;-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai am mai pus niste capsuni la congelat :) Mai facem o portie curand.

      Ștergere