14 iunie, 2013

Capsuni cu otet balsamic din vin alb


Prima mea reactie cand am vazut reteta a fost probabil la fel ca a voastra,habar nu aveam la ce sa ma astept si am decis ca trebuie incercata. Habar n-am avut ca o astfel de combinatie (am clasat-o ca fiind ciudata inainte de a o incerca) poate crea o aroma atat de subtila si dupa ce ai bagat in gura prima capsuna,nu stii cum sa faci sa-ti aperi farfuria sa nu cumva sa bage si altii furculita si sa te lasa fara desert.Da,este un desert.
Inainte sa judecati reteta,va provoc sa o gustati. Lasa impresii foarte bune.
Otetul balsamic din vin alb este mult mai light decat otetul balsamic pe care il consumam de obicei si s-a potrivit excelent .
M-am inspirat de aici.




Ingrediente:
200 gr de capsuni
1 lingura de miere
1 lingura de otet balsamic din vin alb Kotanyi

Mod de preparare:
Se curata capsunile si se taie in sferturi.
Se pun intr-un bol cu mierea si otetul balsamic.
Amestecam usor si bagam bolul la frigider pentru o ora.
Se mai amesteca inca o data ,inainte de a servi. Se consuma.

2 comentarii:

  1. Cam murdara furculita aceea! Sau veche. Oricum nu prea iti vine pofta sa incerci reteta cand vezi asa ceva. De-a dreptul scarbos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-as explica ce e cu furculita daca as sti cu cine vorbesc :D Ce curajosi sunteti voi astia...totusi pe toti va cheama "anonymous"

      Ștergere