09 iulie, 2013

Ciuperci cu otet balsamic de mere

Cine iubeste ciupercile,incearca fel si fel de combinatii. Asa si eu si cand am dat de reteta asta, am si coborat la magazin dupa ciuperci. Combinatia de usturoi cu ciuperci este in topul mancarurilor care tare imi plac.


Ingrediente:
o jumatate de kg de ciuperci
2 linguri de otet balsamic de mere Kotanyi
4 catei de usturoi
1 lingurita de zahar
1 lingura de sos de soia
1 lingurita lime
50 ml apa (daca e nevoie)

Mod de preparare
Curatam ciupercile si le taiem in jumatate.
Punem intr-o tigaie ciupercile si adaugam otetul balsamic,zaharul si ustoroiul zdrobit.
Calim cam 10 minute si adaugam putina apa daca e nevoie.
Cand sunt aproape gata ,adaugam sosul de soia si lime. Chiar inainte de a scoate din tigaie,adaugam cativa stropi de otet balsamic.

4 comentarii:

  1. Ce bunatate! Mie imi plac mult ciupercile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma inebunesti cu minunatiile astea de otet balsamic !!!
    Unde-mi fac eu aprovizionarea nu au....trebuie sa merg la alt hypermarchet dar...e asa departe !
    Te imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac tare mult ciupercile, iar in varianta asta cred ca-s tare bune!
    Pup

    RăspundețiȘtergere