31 iulie, 2013

Sprot marinat cu otet balsamic din vin alb

Astazi va arat un aperitiv simplu si foarte gustos. Puteti adauga si alte condimente,pentru mine combinatia aceasta a fost de ajuns,dar am sa mai experimentez si cu alte arome.


Ingrediente:
10 bucati de sprot
4 linguri de ulei de masline extra virgin
2 linguri de otet balsamic din vin alb Kotanyi
un praf de sare

Mod de preparare:
Sprotul se prajeste in baie de ulei sau la cuptor.
Dupa ce se raceste,se amesteca impreuna cu uleiul de masline si otetul balsamic.
Se lasa sa se patrunda aromele cel putin trei ore,dar e preferat peste noapte.



3 comentarii:

  1. Otetul balsamic e foarte bun, mai ales in combinatie cu pestele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut

    As aprecia daca nu faci postarea mea publica,sunt un personaj foarte controvesat online.

    Te contactectez aici pt ca e mai usor, am observat ca incerci sa comercializezi retele. Iti propun sa le publici pe www.clickromania.co.uk

    Nu o sa te plateasca nimeni, dar o sa ai citititori din strainatate. Nu sunt un bucatar ortodox , dar a inceput sa imi placa mancarea. Daca te cauti bine pe blogul meu ai sa gasesti ce am gatit.

    Regards

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca-i tare bun pestele marinat asa.. Otetul balsamic este si preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere