30 august, 2013

Pulpe de pui cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura



Ingrediente:
8 pulpe de pui
4 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
2 linguri de ulei de masline
2 catei de usturoi,pisati
1 lingurita de mustar Dijon
1 kg de cartofi noi
sare si piper negru proaspat macinat 

Mod de preparare:
Amestecam otetul balsamic, uleiul,usturoiul,mustarul,sarea si piperul. Adaugam pulpele si lasam la frigider 2 ore.
Spalam cartofii si ii lasam deoparte.
Dupa ce au trecut cele doua ore, punem pulpele de pui intr-o tava. In aceeasi tava puteti pune si cartofii sau folositi o alta tava.
Dam tava la cuptor cam 45 de minute. Dupa ce s-au rumenit pe o parte,intoarcem si pe cealalta.


4 comentarii:

  1. Doamne cum arata , mi s-a facut foamne instantaneu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata intr-un mare fel !!! Felicitari...mirosul a ajuns pina la mine....
    Dar ma enervezi cu otetul ala balsamic bun al tau pe care eu nu il gasesc....nu dau de el !
    O toamna lunga si frumoasa sa ai.
    Te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am lasat un link pe undeva,cred ca se gaseste doar online,deocamdata. Te pup

      Ștergere