20 septembrie, 2013

Pasta de gogosari

Anul trecut am vazut la Rocsy o reteta interesanta,pe care am si incercat-o si de acum nu va mai lipsi din camara mea. Pasta de gogosari este excelenta in ciorbe,tocanite,dar mai ales la gulyas.


Ingrediente:
1 kg de gogosari
50 ml de ulei
1 lingurita de sare grunjoasa

Mod de preparare
Spalam si curatam gogosarii,apoi ii dam prin robot pana obtinem o pasta.
Punem intr-o oala toate ingredientele si dam la fiert. Tinem pe foc pana scade zeama si obtinem un sos grosut.Amestecam des ca sa nu se lipeasca pe fundul oalei.
Turnam amestecul in borcanele sterilizate si dam borcanele la fiert,cam 15 minute dupa ce incepe sa fiarba apa. Lasam sa se raceasca si depozitam in camara.

4 comentarii:

  1. Ce ma bucur ca ti-a placut draga mea. Adevarul este ca iese asa buna desi este o reteta simpla. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Grozava pasta!Mi-a placut si mie!Am salvat reteta!

    RăspundețiȘtergere