14 ianuarie, 2014

Pui Asiatic

Este perioada dietelor si a curelor de detoxificare. Nu conteaza cat cantarim,nu conteaza daca vrem neaparat sa dam cateva jos din kilograme sau nu, multi dintre noi vrem sa ne "purificam" putin organismul.
Aici intervin eu si va recomand retete din bucataria asiatica, excelente acestui scop. Beneficii? Usor de preparat, in maximum 30 de minute ai masa pregatita (uneori si termini de mancat in acest interval), aportul necesar de proteine si legume este asigurat si ai parte de o masa gustoasa plina de arome.

Nu va propun o dieta anume, eu vin in ajutorul vostru cu retete usoare din bucataria asiatica si va propun mai degraba un stil de viata sanatos, decat un program de regim.
Chiar daca scopul vostru nu este sa slabiti, aceste retete sunt excelente si pentru cei ce vor o cina sau un pranz rapid,fara a se complica prea mult.




Ingrediente:
250 gr piept de pui
1 lingurita curry Kotanyi
1/4 lingurita ghimbir Kotanyi 
1/2 lingurita usturoi granulat Kotanyi
1/2 lingurita chili pul biber (fulgi de ardei iute) Kotanyi
1 lingurita sos de soia dark
frunze de coriandru proaspat

Mod de preparare:
Se pune la marinat pieptul de pui cu ghimbir,curry,usturoi,fulgi de ardei iute si sosul de soia.
Se lasa deoparte o jumatate de ora. 
Se incinge tigaia si se adauga o lingura de ulei.
Se prajeste pieptul de pui pe ambele parti.
Se serveste cu orez aburit si se decoreaza cu frunze de coriandru.


3 comentarii:

  1. Arata apetisant! Foarte apetisant! Imi faci si mie? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Super reteta! Am sa o incerc! Imi place f mult mancarea asiatica!

    RăspundețiȘtergere