25 martie, 2014

Sandvis cu cascaval marinat in otet balsamic de zmeura ,dracila si fistic

N-am putut sa nu ma mai joc putin pentru Mister DeSenvis si de data asta am vrut ceva colorat,usor si bineinteles gustos.
Sandvisul de astazi are culori si arome si chiar daca e aratos,dupa prima imbucatura il vei devora. De preferat sa folositi pere bio,au o aroma mai intensa. 
Am folosit amestecut de condimente extravagant de la Kotanyi si care contine,printre altele,telina,usturoi,petale de flori si sare de mare.



Ingrediente:
o para
o felie de cascaval Delaco de 1/2 cm 
fistic,dracila (barberry)
amestec de condimente extravagant Kotanyi
ulei de masline extra virgin
otet balsamic bio de zmeura
cateva frunza de menta
petale de trandafir uscate


Mod de preparare:
Se taie felia de cascaval in cubulete egale si se amesteca impreuna cu uleiul de masline,otetul balsamic,menta taiata marunt,dracila,fistic si petalele de trandafir uscate. Lasam deoparte 10 minute.
Curatam si uscam para si o taiem in rondele. Taiem si la baza,ca sa fie dreapta si sa nu se darame.
Incepem sa montam sandvisul si punem peste fiecare felie de para cubulete de cascaval.
Procedam la fel cu toate feliile pana ajungem sus.
Ornam si servim.

Un comentariu: