23 martie, 2014

Sandvis italian cu rosii uscate la soare si prosciutto

Nu e un secret ca imi place sa experimentez. Si asta nu e valabil doar pentru retete de mancare din alte colturi ale lumii. Pe cand ma gandeam pentru un sandvis mai special pentru concursul de pe bucataras, am revizuit in gand ce am prin frigider si mi-a venit ideea acestui sandvis.
O explozie de arome,chit ca sunt asa putine ingrediente. Neaparat sa folositi o chifla proaspata si ulei de masline extra virgin. Rosiile uscate si frunzele de busuioc au fost conservate in ulei de masline,daca se aveti sub alta forma adaugati uleiul pe chifla taiata.




Ingrediente:
o chifla proaspata
3-4 felii de prosciutto
rosii uscate la soare pastrate in ulei de masline
busuioc conservat in ulei de masline
2 felii de cascaval Delaco
ulei de masline pentru uns chifla

Mod de preparare:
Taiati chifla,ungeti cu uleiul de masline si adaugati pe rand restul ingredientelor.
Savurati la maxim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu