10 aprilie, 2014

Orez prajit cu kimchi

Imi place kimchi-ul pentru ca e foarte versatil. Il folosesc la supe,tocanite sau ca atare.Ba e bun si doar cu orez simplu. Eu imi inchipui ca asa se hraneau cei de la tara in Korea.


Aici gasiti cum se face kimchi pas cu pas.
Cei care cunosc deja kimchi-ul, trebuie sa incerce si reteta de Orez prajit cu kimchi.

Ingrediente Orez prajit cu kimchi
orez
kimchi
o lingura de ulei

Mod de preparare Orez prajit cu kimchi
Aveti nevoie de orez gatit la aburi sau in oala electrica pentru orez (rice cooker). Coreenii folosesc orezul cu bobul scurt. Orezul trebuie sa fie rece,de preferat sa fi stat la frigider o zi.

Puneti o lingura de ulei in tigaia fierbinte si adaugati orezul,amestecati pana se incalzeste,apoi adaugati kimchi cat va lasa inima. Adaugati si zeama.
E gata cand s-a inmuiat orezul si e fierbinte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu