09 iunie, 2014

Crema de mascarpone cu frisca si vanilie

Cel mai bun mod de a consuma capsunile sunt proaspete, dar daca sunt acompaniate de o crema atunci este si mai bine. Si cand zic o crema, nu ma gandesc la orice  crema, ci la ceva special. Adica ceva cu mascarpone, ceva ce imi face copiii sa deschida usa frigiderului mai tot timpul, pentru a mai inmuia putin degetelele in crema. Si pentru a le linge pe furis.




Ingrediente:
o cutie de mascarpone Delaco (250 g)
200 ml frisca lichida
2 linguri zahar pudra
1 lingura zahar vanilat

Mod de preparare:
Punem in recipientul de la blenderul vertical frisca si o batem. Adaugam zaharul si zaharul vanilat.
Adaugam mascarpone si batem in continuare, pana se formeaza o crema omogena.
Daca folositi frisca indulcita, puteti schimba cantitatea de zahar.
Se lasa la frigider o jumatate de ora, ca sa se raceasca si sa se imbine aromele. 
Se poate folosi la diverse prajituri sau se poate servi ca atare, cu capsuni.



Un comentariu: