21 august, 2014

Retete de kimchi


Cei care cauta Retete de kimchi cunosc ce proprietati are si pentru a le usura cautarile, in aceasta postare se vor regasi toate retetele de kimchi de pe blog. In curand, voi posta si idei de a folosi kimchi-ul, care se regaseste si in mancaruri, nu doar ca muratura.Incepem cu reteta de Cum se face kimchi, reteta in care va arat cu poze pas cu pas cum se prepara kimchi.

Reteta;
http://mitinitta.blogspot.ro/2014/03/cum-se-face-kimchi-reteta-pas-cu-pas.html


Kimchi-ul de castraveti, Oi kimchi, este usor de preparat si nu trebuie sa asteptati cateva zile pentru a fi gata, se consuma imediat si este perfect pentru cand aveti pofta de kimchi. 


Inca o reteta rapida este cea pentru kimchi cu ridiche alba, care se prepara la fel de usor cu cea de castraveti, se poate consuma imediat sau se poate lasa in frigider la fermentat.


Kimchi-ul preparat din varza chinezeasca Napa, Mak Kimchi, este kimchi-ul care nu trebuie sa va lipseasca din frigider daca vreti sa incercati diferite mancaruri coreene la care se foloseste.


Si pentru ca nu intotdeauna gasim varza Napa, am incercat si varianta de Kimchi cu varza, un kimchi excelent pentru a fi folosit la supe sau la tocanite, dar bineinteles ca si ca atare.Sper ca v-am fost de ajutor cu aceasta Retete de kimchi, ma bucur sa vad ca sunt din ce in ce mai multi cunoscatori al acestui preparat minune. Si ar fi minunat sa putem toti gusta kimchi-ul din Korea, dar pentru ca gasim toate produsele de care avem nevoie pe Korean Food, ar fi pacat sa nu il incercam si noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu